fbpx
loader image

ISPROBAJ PROGRESIVNA STAKLA

PRE KUPOVINE!

Saznaj da li su progresivne naočare za tebe

Obavljanje detaljnog pregleda vida, komunikacija sa klijentom o problemima i svakodnevnim potrebama je ključna u našem lokalu. Pored ovih stvari, uveli smo nešto što do sada nije bilo moguće. Probni set savremenih stakala, koji nam omogućava demonstraciju, tj. isprobavanje multifokalnih, bifokalnih ili kancelarijskih stakala. Isprobaj progresivna stakla pre kupovine!

 

Veliki značaj! Jer svako od naših klijenata može da iskusi kakav je osećaj nositi takve naočare, pre nego što se odluči da li da ih kupi. Simuliramo im razne životne situacije – rad na računaru, hodanje po stepeništu, snalaženje u prostoru…

 

Većini klijenata koja ih je isprobala, prva rečenica nako što ih stavi je: “Pa ovo je savršeno!”. Iskustva novih korisnika progresivnih naočara znatno su bolja, u smislu lakšeg prihvatanja i bržeg navikavanja.

 

Pored demonstracije, naša ekipa je tu i za stručne konsultacije oko odabira vrste progresivnih stakala, tako da ko god ima želju da reši problem sa jednim naočarima, vreme je da nas poseti!

Odredjivanje dioptrije

Postoji i jako bitan faktor u zadovoljstvu nasih klijenata, a to je savremena tehnologija i preciznost tokom odredjivanja dioptrije. Prateci svetsku tehnologiju, uveli smo aparat koji dioptriju meri u preciznijim koracija. Pored toga stvara prijatnije iskustvo i bolje razumevanje testova, saznaj šta te čeka na pregledu: Pregled vida u Optici Prima!

Savet

Sve u svemu, ako ste osetili neke od simptoma: slabijeg vida na blizinu, problem sa fokusiranjem predmeta na blizinu, odmicanje teksta kako bi izoštrili sliku, ili samo više nemate živaca da menjate nekoliko pari naočara. Vreme je da zakažete pregled vida. Ne oklevaj, poseti nas i pronađi najbolje rešenje koje će ti omogućiti da ponovo uživaš u svakodnevnici.

 

Ako te zanima još o progresivnim staklima, obavezno poseti našu centralnu stranicu za ovu temu: Progresivne naočare – sve na jednom mestu, tu možeš pronaći akcije za progresivne naočare, pregled vida za multifokalna stakla, česta pitanja, te stvarna iskustva naših klijenata.

 

Iskustva

naših klijenata!