O nama


Mi smo mala optičarska radionica osnovana 1992. godine u Zrenjaninu. Negujemo porodičnu tradiciju koja brine o Vašim očima, Vašem vremenu i Vašem budžetu.

Nalazimo se preko puta Centralne Apoteke i sa zadovoljstvom ćemo dočekati i uraditi sve što je u našoj moči da i Vi postanete jedan od velikog broja naših zadovoljnih klijenata!

U našoj porodičnoj firmi uvek će Vas dočekati neko nasmejano lice (koje se danas, veoma retko viđa) iz savršeno uigranog tima koji se sastoji iz optičara, optometriste i oftalmologa. Ljubazno će Vas uslužiti i uz dovoljno vremena i pažnje upoznati sa svim proizvodima i uslugama koje pružamo. 

Nakon što smo izabrali najbolju opciju za Vas, naši optičari počinju odmah da izdrađuju vaše naočare (u slučaju da dioptrija nije lagerska čeka se dan-dva) sa tolikom preciznošću i tolikim kvalitetom kao da ih rade za sebe.

Za svega 15-20 minuta Vaše NOVE naočare će biti gotove i savršeno podešene uz Vaše lice!

U optici Prima uz svaki kupljeni okvir obavezno poklanjamo tvrdu futrolu kao i mikrofiber krpicu koja služi za brisanje stakala.

STA LJUDI MISLE O NAMA?

BESPLATNE

usluge za sve korisnike naočara!

Uvek možete doći bez zakazivanja i proveriti svoj vid ili se konsultovati sa našim timom u terminima:

Radnim danima od 9-13h

Utorkom od 17-19h

Četvrtkom od 17-19h

Ukoliko Vam spadaju ili Vas stežu, žuljaju ili su samo krive naočare trebalo bi da dođete jer Vas jedino to deli od savršeno udobnih naočara – naši optičari su tu da ih podese za samo nekoliko minuta!

U slučaju da slomite naočare ili dođe do nekog jačeg oštećenja, da Vam papučice (silikonski delovi koji naležu na nos) otpadnu ili samo vremenom požute – naši optičari su tu da ih poprave, zamene i podese ako je to potrebno.

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa naočarima pravo je vreme da nas posetite jer ćete kod nas za sve ove usluge ukupno platiti 0 dinara!