fbpx
loader image

Pregled vida

ZAKAŽI ODREDJIVANJE DIOPTRIJE

ZAKAŽI SVOJ TERMIN

KONTAKTIRAĆEMO TE UBRZO!

  Izaberi dan koji ti odgovara

  Izaberi doba dana koje ti odgovara

  LOKACIJA

  Kralja A. I Karadjordjevica 36, Zrenjanin

  KONTAKT

  +38162259050 ; 023535730

  Izuzetna ljubaznost i predusretljivost osoblja. Optometrista veoma stručan i pun entuzijazma, uz mnogo strpljenja spreman je da odgovori na svako pitanje. Toplo preporučujem saradnju sa Optikom Prima

  Zašto izabrati nas?

  KUĆA DOBROG VIDA OD 1992. GODINE

  Optika Prima je popularna optika ne samo u Zrenjaninu, već i u celoj Srbiji. Stotine pozitivnih ocena i komentara na svim mrežama samo govore o tome da nam nije cilj uvaliti ti najskuplje naočare, već stvarno pronaći najbolje rešenje za svaku situaciju.

   

  Ulaganjem u edukaciju ekipe i posedovanjem najbolje dostupne opreme kao što su najnoviji Softver za individualne parametre, kao i Foropter sa preciznijom tehnologijom za odredjivanje dioptrije. Uz to postižemo da našim klijentima obavljamo i do 20 merenja više nego obično, što na kraju dovodi do savršeno prilagođenih naočara.

  ODREDJIVANJE DIOPTRIJE

  SAZNAJ ŠTA TE ČEKA!

  Kompjutersko odredjivanje dioptrije

  Pregled na AHRK8000

  AKR 8000 je najsavremeniji uređaj za kompjutersko određivanje dioptrije, meri mnogo veći broj, nama, bitnih parametara za početak pregleda!
  Određuje sfernu refraktivnu snagu, cilindričnu refraktivnu snagu, smer i ugao astigmatizma kao i zakrivljenost rožnjače.

  kompjutersko odredjivanje dioptrije
  Odredjivanje dioptrijie ili besplatan pregled vida u zrenjaninu

  Sasvim novo iskustvo

  Pregled na Foropteru

  Uobičajno odredjivanje dioptrije sastoji se od stavljanja dioptrijskih stakala u probni okvir. Mi smo pregled vida podigli na znatno viši nivo, prateći svetsku tehnologiju uveli smo najmoderniji Foropter, aparat koji dioptriju meri u preciznijim koracima. Pored toga smanjuje zamor oka, stvara veoma prijatno iskustvo i bolje razumevanje testova, čime dobijamo tačnije odgovore i preciznije određenu dioptriju. 

  Posle pregleda:

  Softverska personalizacija

  Prilikom kupovine svih naočara a pogotovo progresivnih, postoji čitav niz parametara koji je bolje ne prepustiti subjektivnim zaključcima. Kod nas pored iskusnih optičara postoji i softver koji radi optimizaciju i centriranje stakala, što smanjuje mogućnost grešaka na minimum.

  Iskustva

  naših klijenata!

  Da li ti je 
potreban pregled?

  Proveri odmah uz virtuelni test vida! Pažljivo je osmišljen da bi u svakom trenutnku mogao preko telefona kroz svega 10-tak minuta da proveriš da li ti je potrebna korekcija.

  Virtuelni test vida