fbpx
loader image

servis i popravka naočara

Preko 3000 spašenih naočara!

Ako imaš slomljene naočare na pravom si mestu!

Kod nas u svakom trenutku možeš računati na potpuni servis i popravku slomljenih naočara kao i pomoć u rešavanju svakog problema vezanog za tvoje naočare, stakla ili vid.

Zamena slomljenih delova

U situaciji kada je slomljeni deo zamenjiv, izvadićemo iz asortimana rezervnih delova i neprimetno vratiti naočare u funkciju.

Podešavanje naočara

Našim optičarima je ovo već rutina, prvo što urade na svim naočarima jeste podešavanje!

Popravka naočara i reparacija delova

Kod delova koji nisu zamenjivi budi se prava kreativnost, smišljamo rešenje različitim pristupima i materijalima!

Garancija na popravku naočara

Na sve naočare koje prođu kroz naš servis izdajemo garanciju koja važi godinu dana. U slučaju da se slome na istom mestu, popravljamo besplatno!

Bojana Dramicanin

Sve pohvale za tim iz Optika Prima. Naocare za koje su mi svi rekli da ne mogu da se poprave, oni su to uspeli. Ljubaznost, profesionalnost, laka komunikacija, jedna divna saradnja i velika preporuka za njih.

Azrael

Било је задовољство радити са господином Филипом, договор је у потпуности испуњен и премашио је моја очекивања у погледу квалитета услуге. Поправка омиљеног рама, који је иначе дуго стајао поломљен, обављена је веома добро и, што је можда још важније, потпуно неприметно. За сваку препоруку!

Ponuda za posao u zrenjaninu

Marko Pantelić

Sve pohvale za Zrenjanince! 5 optika u Beogradu mi je odbilo da poprave naocare, iako im stoji na sajtu da popravljaju nepopravljivo. Optika Prima jedina stoji iza svojih reci na sajtu. Poslala sam postom naocare a jos brze su mi ih vratili naocare popravljene. Najbolji su!

Valjaju li šta naše popravke?

Uveri se i sam!

Imaš slomljene naočare?

U Zrenjaninu si?


Poseti nas!

Nalazimo se u centru grada, preko puta glavne apoteke. Radno vreme: radnim danima 9-20h; subotom 9-19h;
Čekamo te!

Postar preuzima posiljku slomljenih naocara

Ako nisi – nije problem.

Spakuj ih i pošalji
nam poštom!

Naočare obavezno stavi u tvrdu futrolu!
Ispod se nalazi dugme, pošalji nam slike i brzo saznaj koliko bi koštala popravka!

saznaj cenu popravke!

Uslikaj slomljene naočare i pošalji nam sliku, ubrzo ćemo ti se javiti sa tačnom cenom!

  Česta pitanja?


  Saznaj odgovore:

  Za većinu popravki vremenski je dovoljno 24h, ako je potrebno duže bićete svakako obavešteni.

  Cena zavisi od količine oštećenih/polomljenih delova. Popravka jednog dela iznosi od 800 do 1500din. Pošaljite nam sliku i lako ćemo ti reći koliko će koštati popravka tvojih naočara!

  U slučaju da se naočare opet slome na mestu koje smo mi prethodno popravljali, ne brini!  Uz svaku našu popravku dobijate garanciju, što znači da ti popravljamo besplatno!

  Garancija na popravku naočara kod nas traje godinu dana, od dana kada su popravljane. Dobijate i garantni list na kojem piše garancija i tačno obeležen deo naočara koji smo popravljali.

  Optika Prima ima tradiciju preko 30 godina. Svakodnevni kontakt sa klijentima koji nose naočare, upoznao nas je sa pratećim problemom a to su nezgode koje se svima dešavaju. Bilo da su naočare iskrivljene, polomljene ili im je samo potrebno menjanje rezervnih delova za naočare.

   

  Pored iskusnih optičara koje smo slali na dodatne obuke kako bi radili na savremenim mašinama za mikrovarenje i fabričko lepljenje imamo i gomilu specijalnih alata i rezervih delova za izvodjenje svih vrsta popravki naočara.

   

  Ako je tvojim naočarima potreban bilo kakav servis, na pravom si mestu!

  Naša radionica za popravku naočara se nalazi u Zrenjaninu. Ali za sve vas koji imate problem sa naočarima u Novom Sadu, Beogradu, Nisu ili iz bilo kog dela Srbije, možete nam jednostavno poslati poštom.

   

  Ulica: Kralja Aleksandra I Karadjordjevica 36, 23000 Zrenjanin.

  Naziv: SOR Prima

  Kontakt: 062259050

  BITNO: Zapakujte ih adekvatno u tvrdu futrolu pre posiljke!